ralf(Sport) Fysiotherapie | Manuele Therapie Cyriax | Dorn-Methode

Allereerst even voorstellen: Sinds 2010 ben ik werkzaam in de Praktijk als Fysiotherapeut en sinds 1 november 2013 mede Praktijkhouder.

Na 18 jaar woonachtig te zijn geweest in het Ginneken, bij de praktijk om de hoek, ben ik mijn studie gaan volgen aan de Internationale Hogeschool Thim van der Laan te Utrecht en hier in 2009 afgestudeerd.
Als Fysio werkzaam geweest bij verscheidene jeugdteams van
FC Utrecht, en later in Amsterdam bij Kirchhoff Fysio bij Healthclub Jordaan.

Hier kwam ik in aanraking met de al 40 jaar beproefde Richard Smith Methode bestaande uit; Individueel advies, Hands-on behandeling en een op maat gemaakt oefenprogramma!

Ons doel is om u zo snel mogelijk zelfstandig en optimaal de activiteiten van uw keuze te doen laten uitvoeren. Laten we samen streven naar het hoogst haalbare, door uw zelfwerkzaamheid en ons deskundig advies.”

Mijn specialisaties binnen de praktijk liggen met name op onderstaande gebieden binnen de Fysiotherapie:

– Body-Alignment ( uitlijnen van het lichaam en correctie middels manuele technieken )

– Losmaken, Langmaken (rekken) en dan pas Sterk maken

– Orthopedische-, Sport-, Postoperatieve Revalidatie

– Medical Taping Concept / Cure Tape, d.m.v. het gebruik van deze nieuwe methode van tapen zijn wij op de hoogte van de huidige innovaties in ons vak -Sportmassage, -verzorging

– Medische Training Therapie: Het onder begeleiding trainen / revalideren van specifieke aandoeningen als o.a. hartrevalidatie en diabetes. Door middel van een specifieke lichaamsmeting (lichaamsvetpercentage, BMI enzovoorts) wordt er in samenspraak, een persoonlijk plan opgesteld om tot een optimaal resultaat te komen, of dat nu voor gewichtsafname, spierkracht- of conditionele verbetering is. Als nabehandeling van Fysio- of Manuele Therapie op lage rugklachten is deze methode ook erg effectief gebleken

Snel een berichtje naar Ralf:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht